Jokaisella on...

Runoilija c71194c8dfe0b94ba464f48440a8a581

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokaisella on oikeus,
tuntea iloa
ja surua.

Jokaisella on aika,
nauraa
ja itkeä.

Jokaisella on oikeus,
tuntea vihaa
ja rakkautta.

Jokaisella on aika,
elää
ja kuolla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kerrontaa! hyvä runo!

vahvaa kerrontaa! hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot