Ahdistaa

Runoilija c71194c8dfe0b94ba464f48440a8a581

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ahdistaa,
tuntuu,etten henkeä saa.

Surettaa,
että tämän elämän pitää olla niin vaikeaa.

Harmittaa,
kun mikään ei suju niin,kuin itse haluaa.

Epäonnistumisia,
joutunut kokemaan tässä elämässä ehkä jo liikaa.

Onnea,
sitä on taidettu enemmän muille jakaa.

Rakkautta,
sitä vain kaikki kaipaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samoja tuntemuksia.. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot