äiti

Runoilija neko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 13:44

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

Silmät loistaen
kalpeilla kasvoillaan.
Kauniit sanat
enkelien lailla liitäneet pois.

Kuunteliko kukaan
kun sanottiin
että suru tappaa?

Kuuliko kukaan pienet kuiskaukset
punaisen tuvan pihamaalta
perunamaan nurkalta?
Mummon akkunalta, pelargonian alta?

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

 

Minä tiedän
sinä elit silloin

Sinä ja sinun surusi

Silloin kun ihmiset arvostivat
ja osasivat rakastaa

Sinun ikkunaan piirretty elämäsi
kävi liian suureksi saappaisiin
jotka ostettiin jo kolme vuotta aiemmin.

Samaisesta lähiökaupungin putiikista
toivoit itsellesi uutta isää,
jos sieltä saisi vaikka käytetyn,
kunhan sillä olisi puhdas sydän.

Ikkunaprinsessa,

pahin painajaisesi,

ihminen jolla oli unelmia..

Sinä hymyilit,

vaikka elämälläsi olisi
voinut lakaista katuja.

Sillä sinä olet vahva.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo

Kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot