Talvipakkasia

Runoilija neko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.6.2023 13:44

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

Silmät loistaen
kalpeilla kasvoillaan.
Kauniit sanat
enkelien lailla liitäneet pois.

Kuunteliko kukaan
kun sanottiin
että suru tappaa?

Kuuliko kukaan pienet kuiskaukset
punaisen tuvan pihamaalta
perunamaan nurkalta?
Mummon akkunalta, pelargonian alta?

Saunan takana, järven kupeessa
kuoli viime yönä kauniita ajatuksia.

 

Aamuauringon kuoltua
etsin uutta uhria
jolle kertoa nää vihat ja surut
joita säästin sinulle
joka et koskaan kuunnellut

Kuuluu nöyrästI kiittää, niiata
antaa tulla lähelle muttei koskea.
Ei saa silittää,
jos se tuntuu hyvältä
siinä on jotain vikaa
se pitää kitkeä.

Sä sanoit ettei rakkaus ole mua varten.
Kuuluu nöyrästi kiittää, niiata
antaa tulla lähelle muttei koskea.
Ei saa hymyillä, 
jos se tuntuu liian hyvältä
sen pitää itkeä.

Aamuauringon kuoltua
etsin uutta uhria
jolle paljastaa nää kaipuut ja kivut
jotka annoit minulle
ihmiselle, tyttärelle.

Joku näki
muhun sattuu,
hauraat on unelmat rikotun.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot