Luuranko

Runoilija KaihoMieli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen vähän mitä milloinkin mieleen juolahtaa, joskus ihan jotain arkipäiväistä ja joskus ehkä jotian syvällisempää, joskus jotain sellaista missä ei ole päätä eikä häntää. Kiitos niille jotka jaksavat jäädä runojani lukemaan, ja olisin erittäin iloinen jos niitä vieläpä kommentoitaisiin :)
 

Joka hetki me tiedostamme sen,
jokainen sekunti on osa sitä.

Se voi tulla uniin yön hiljaisuuden turvin.
Päiväkin on painajainen,
kun se tajuntaan iskee.
Takoo kylmällä moukarillaan,
sitä pakoon ei pääse.

Se satuttaa, se kalvaa, se saa sinut hulluksi.
Kuiskailee sanoja, huutelee lauseita.
Se on aivan silmiesi edessä, takana, niiden sisällä.
Se painaa niitä kiinni, repii niitä auki.
Osoittaa syyttävällä sormellaan.

Lopulta et tiedä onko todellisuus totta.
Oma totesi on aina vain valhetta.
Vain sitä yhtä sinä pelkäät,
vain se yksi saa sinut polvillesi maahan.

Menneisyys.
Sillä se olet sinä itse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot