Joulu on peruttu

Runoilija sisäolento

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pettyneitä ilmeitä
suolanmakuisia kyyneleitä poskipäillä
suupielet venkuralla

kun heille kerrottiin
"Joulu on peruttu!"

Selite: 
Onnittelut, jos löydät tästä jotain muutakin merkitystä kuin "yhyy, ei joulua saa perua". ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen :) ainakin mulle toi olis KATASTROFI!

Tästä tulee mieleen, kuinka unohdetaan kaikki perinteet ja siten myös voi kuvitella ihan kauhean pitkälle tästä, nimittäin, jos ei enää ole sitä kristinuskoa, eikä Jeesus olekaan enää se Suuri, niin mitäs sitten, mikä sen on sivuuttanut? Huhhuh.
Jännää.
Kiitos.

Hauska, toi hymyn huulille... :)

Ja ikinä ne ei kuitenkaan sitä peru. Jaa siis mikä joulu? Tosissaan. Taidanpa mennäkin nukkumaan.

minulle tuli tästä sama mieleen kuin sciroccolle. ei joulua voi perua. se on. kaikki tämä nykypäivän kaupallinen paska ei liity mitenkään oikeaan jouluun.

Etteikö syntynytkään?!?

joo,
tää oli mustaki hauska :p,
tuli vaa mieleen se ko ihminen lopettaa jossai vaihees uskomisen pukkiin ja jouluun ja joulu muuttuu pelkästää kaupalliseks juhlaks..
vika rivi on ihan toteava ja määrävä.

Näin jo kiljuvan pentulauman hiljaisena tuon suuren ilmoituksen jälkeen. Ja äidit, jotka istuvat taustalla haudanvakavina pohtien juuri kuulemaansa uutista.
Hienoa, hienoa. Jaah, en sitten tiedä mikä tässä nyt niin vangitsee. Kai se on se ajatus joulun perumisesta.

kunpa se olisikin peruuttuu.. tai ainakin suunnitelmat jotka tehdään joulua varten...

jokseenkin tutun oloinen runon pätkä.... saatan tietenkin erehtyä..
mutta hieno se silti on.

 

Käyttäjän kaikki runot