Keltaiset valot

Runoilija Unisade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni loppuun asti
 

Unelmien tuolla puolen
mustavalkoinen maailma
ja keltaiset valot.

Eilisessä olin yksin,
nyt yhdessä kahdestaan
vain tanssitaan.
Askel askeleelta
hetken lähempänä
lämpöisempänä.
Pisara putoaa,
osuu maahan,
hajoaa.

Katulamppujen loisteessa
lumet alkavat sulaa.
Pian auringon aika koittaa,
siihen asti yritä jaksaa,
lupaan yhä uudestaan
elämän toiveen jakaa.

Haavoja jään onneton
tikuilla sohimaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot