Äikän projektin aforismeja

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

"Oman äidinkielen merkityksen voi löytää vasta kadotettuaan itsensä ilmaisun avaimet."

"Muuttuvan maailman seuraaminen äidinkielen valossa näyttää asian kaikki muodot, jolloin on helpompi tulkita rivien välit."

"Äidinkieltään voi käyttää kuka tahansa, mutta sen hallintaan tarvitaan hyvä itsekuri ja luovamieli."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot