Totuuden ääni

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

Rytmi viettelee horrokseen,
kauniista se kertoo.
Kuvaa värjää alitajuntaan,
siihen heikko uskoo.

Rytmi joka puolella,
kaikuna takaisin palaa.
Kiertäen maailmaa leviämällä,
vahvemmatkin jo tavoittaa.

Rytmi sammuu hiipuen,
jättää ihmiskunnan tyhjyyteen.
Paljastaa karun totuuden,
jokainen hukkuu harhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot