Se Viha.

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Selvä viikko,
jos toinenkin.
Yritin elää kuin muutkin
onnistuen, liian hyvin.

Imin itseeni itseäni,
pidin keuhkoissani,
päästin menemään. Silti,
aivan hetkessä
levisin tajuntaani.

Tulin minuksi,
pelästyin.
Pelästyin sitä aggressiivisuutta
joka minua aiemmin hallitsi.

Olin langennut jokaiseen ansaan.
Olin langennut provosointiin.
Enkä vain langennut vaan kerännyt,
haalinut lisää sitä vihaa.
Olin tullut sellaiseksi kuin muutkin, kylmäksi,
kuin robotiksi.

Ei, se ei ollut mitä halusin.
Viha painoi sisälläni ja olin
valmis oksentamaan sen ulos.

Pelkäsin ja voin pahoin.
Pelkäsin, mutta nukahdin.

Tänä aamuna olin
Uusi Ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no niin hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot