Kuka on kanssani sängyssä?

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Kun epävarmuus täyttää minut
Kun rakastaminen sattuu

Sinä olet aivan vierelläni
mutta et tunne minua yhtään
ymmärrä tarpeitani

Olet siinä
mutta minä olen yksin
paitsi öisin unissani
ja päivisin ajatuksissani
masturboidessani hän nussii minua
seinää vasten

Silti sinä olet hellä ja ihana
mutta vain ollessasi läsnä
Sinua minä rakastan
mutta kaipaan jotain,
jonka sinä olet unohtanut

Jos ymmärtäisit
etten voi elää loppu elämääni yksin
ajattelisin sinua masturboidessani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suoraa puhetta, joitakin ehkä jopa hätkähdyttävää, suuresti pidän

 

Käyttäjän kaikki runot