Nymfomaanin intohimo

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Heräävä luonto, kevättä
rinnassa.
Niinkin sen voi sanoa.
Heräävä himo.

Samaan aikaan naida ja
rakastella. Tyydyttää
kaikki aistit sekä mieli.

Herätä myös mieleni kiihko.

Aropupu tai
nymfomaani.
Laatu on vain korvattava määrällä.
Jo niin kurjalta kuulostavatkin himo
tai halu.

Toisaalta intohimo, jo sanana
musiikkia, mutta lahna on aina lahna.

Heräävät herkkyys, tunteet ja kaipuu,
mutta onko todellista, täydellistä
intohimoa edes
olemassa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot