Ystävä

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko nähnyt ystävääni?
olen hukannut hänet
hän viihtyy huoneiden
pimeissä nurkissa
kannattaa tarkistaa ne
ennen nukkumaanmenoa
hän tykkää tarrata kadellään
peiton alta pilkottavaan jalkaasi
hänellä ei ole
silmiä jolla itkeä
kieltä jolla kirkua
siinä saat auttaa
ja tehdä ne hänen puolestaan
koko yön

Olen hyvin huolissaan hänestä
ja on jo kova ikävä
palautathan jos näet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot