Neljännesosavuosi

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 

Mikä suru, sinä kysyt
ja naurat kohti
aurinkoa

sinun syytäsi se ei kai ole

sadussa jossa ei ole
hyvää eikä pahaa
on kyllä uhreja

helvetin petturi
sun piti olla
kevät, kesä, syksy, talvi
ei kolme neljäsosaa

mutta minä en vain
pystykykene
hyvästelemään

sitä en ole tainnut koskaan oppia

haluan takaisin siihen satuun jossa
minuutit olivat arvokkaampia jaettuina
ja kyyneleeni eivät olleet vielä kokeneet
inflaatiota

takaisin sinne

luultavasti tiedätkin jo mutta

mulle se ovi Narniaan
on jokaisella
sillalla, junaradalla,
kerrostalon katolla

joka päivä
todellisempana

joka päivä

lähempänä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja Erityinen.

Pettymys koskettaa runossasi,
jossa myös tuntuu Toivo.

Surullinen ja haikea
Hienosti kirjoitettu erosurusta ja sen aihettuamasta pettymyksestä ja kipuilusta
lopun narnia vertaus on upea!

 

Käyttäjän kaikki runot