Nimetön

Runoilija Arienette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1989

It is the ones with the sorest throats
who have done the most singing.
 

minun rintakehäni on
nyöritetty ketjuin

silti mitkään lukot
nyörit tahi solmut
eivät saa sitä pysymään
kasassa

rapisen ja rapistun
konttaan polvitaipeeni verille

annathan anteeksi, en minä tarkoittanut
olla näin hajalla
täynnä säröjä ja naarmuja
käyttämättömänä sinä minut ansaitsisit

ja nyt kun minä
holtiton tässä
tärisen
unet syövät
minua sisältä

uusi ja ihmeellinen sinä olet
vaikka

minussa sinä olet tapahtunut jo
useamman kerran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea. Mahtava.
Piti lukea moneen kertaan, ja vielä sittenkin sain kylmiä väreitä!
Hyvää syntymäpäivää. :)

Aivan upea. Mahtava.
Piti lukea moneen kertaan, ja vielä sittenkin sain kylmiä väreitä!
Hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot