Karhuseni

Runoilija Onnenapila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2022 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tärkein on rakkaus!
 

Huomenna saan sinut kotiin.
Mennään yhdessä saunaan.
Maataan sohvalla naamat vastakkain ja jutellaan asiat halki.
Katsotaan yhdessä telkkaria ja mennään ohjelmien jälkeen sänkyyn peuhaamaan!
Parasta on tämän kaiken jälkeen nukahtaa kainaloosi sekä herätä aamulla ja nähdä uniset kasvosi kiinni omissani!
Karhuseni ajattelen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot