Runo Hänelle...

Runoilija Break

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä tyttö ei aikuistu hevilläkään.
 

Kun kaikki on ohi, en enää sua nää
Vaikka kuinka haluaisin, ei mitään meidän välillemme tule
En kestä, haluan huutaa, haluan huutaa kaiken tuskan itsestäni
Mutta se ei auta, sillä kaikki on ohi...

Selite: 
Tämäkin on hyvin wanha. Angstitti varmaan silloin, ja nyt hävettää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää, mutta totta.. Nätti ja haikea runosesi..

 

Käyttäjän kaikki runot