näitä angstirunoja

Runoilija Break

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä tyttö ei aikuistu hevilläkään.
 

Se mitä tunnen kaikkia kohtaan,
se on väärin,
ei niin saa tuntea,
ei ketään kuulu vihata.
Pitää olla hiljaa,
ei saa mitään sanoa.

Ole hiljaa,
ihan hiljaa,
lopeta ajattelu,
lopeta hengittäminen,
lopeta se mitä heistä ajattelet.

Kaikki minut vaientaa,
mietin vain mielessäni,
mietin miten pahoja he ovat,
sitä ei saa sanoa ääneen,
sen sanoessaan on paha,
pahin kaikista,
vihatuin kaikista,
säälittävin,
mutta silti vain ihminen.

Selite: 
Ei kannata kommentoida. Ja kone ei jostain syystä anna tehdä kappalejakoja, voi olla aika vaikeasti luettavissa nyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot