Nimettömälle rakkaudelle

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vastaatko kysymyksiin
Kosketatko kasvojasi kun kirjoitat
Kirjoitatko silmät kiinni
Kuka olet?

Kuvittelen kuvasi kirjan liepeeseen
poikaystävän lompakkoon

olet haave
kuvaton
luvaton

Niin nuori että
Sekoat muihin kuviin
Muiden kuviin
Uniin

Näen pienen tytön tähtien alla
Näkinkenkä kädessä
Kerrostalon sisäpihalla yksin

Kävelet sadetakissa ohi
jalkakäytävällä vaahteran lehtiä keltaisia
katuvaloja, tuulta
kuuntelet ääniä ikkunoista
toisten valoja
painat kynnet kämmeniisi

kun ikkunasta kuuluu haarukoiden kilahtelua
syömme sieniä ja jauhelihakastiketta ja perunoita
sisällä lämpimässä lasten kanssa

te - sinä ja pientä koiraa ulkoiluttava vanha rouva
pysähdytte
suljette silmänne ja valutte pois
sadenveden mukana
se rauta on kylmää

ette te näe sisälle
näette vain siluetit verhoissa
ette tyhjää paikkaa ilman lautasta

ja kun minä vihdoin vapaudun vankilasta ja
nousen ikkunalaudalle ja sytytän tupakan
en näe enää ketään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava,pysäyttävä..

 

Käyttäjän kaikki runot