Damage

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikoin itseni
epänormaaliin
kiellettyyn
vittumaiseen lapseen
teinihelvettiin

en kestä kaunista arkea
tasapainoa, en,
en pullan tuoksua

kaipaan sinua, kusipää
katson kuvaasi
himo
on parempi olla tuskissaan
kuin elää valheessa

en pysty elämään
en tähän, jossa kaikki minua ja häntä, statistihäntä
hymistelevät

rikoin itseni sinuun

Selite: 
Taisit pilata mun elämän
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpä on voimakasta tulkintaa runossasi, joka osittain on myös hurjan raastavaakin. Pidin siis!

 

Käyttäjän kaikki runot