Häkkilintu

Runoilija Koo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gravitaatio on tekosyymme http://www.youtube.com/user/Bleuecc?feature=mhee http://sinikoo.livejournal.com/
 

Sanovat
yksi ovi sulkeutuu
niin toinen avautuu
Kertovat
on hienoa olla vapaa
kahleista, vastuusta
Siltikin
olen häkkilintuna
vapaudessani

Niin taas tänään, huomenna
on koko maailmani laatikko
päättymätön aavikko
enkä pääse pois

Joka sekunti
vaikeempi, pidempi
vapaus kahlitsee

Saa kaipuuni puut
tuuletta huojumaan
ja ahdinkoni meren
aallotta huutamaan
lopulta minutkin
kasaan taipumaan
vähitellen
pois vaipumaan

Koitan aikaani kelata
takaisin
ja kuvia selata
jos niin palaisin

Tiedän virheeni
jokaisen väärän sanani
pahat tekoni
ne muakin satuttaa
Siksen voi omistaa

Saa kaipuuni puut
tuuletta huojumaan
ja ahdinkoni meren
aallotta huutamaan
lopulta minutkin
kasaan taipumaan
vähitellen
pois vaipumaan

Koitan itseni pelastaa
sillä kaikki mitä rakastan
vihaa minua
Miksi oikein muutun
ilman sinua

Eikä ovet avaudu
pakoni onnistu
en pääse
pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kivuliasta tunnetta. Vapaus asuu meissä itsessä, se helpottaa.

kivuliasta tunnetta. Vapaus asuu meissä itsessä, se helpottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot