hiljainen ilta

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

muistan sen yön, kun ensimmäisen kerran tavattiin.
huomasit minut heti, osoitit kiinnostuksesi.
olin sinun koko sen yön.

lähdimme yhdessä pois paikalta.
haroit hiuksiani, osoitit selvästi miten ihastunut olit.
emme puhuneet mitään, emme mitään.

ilta oli hiljainen ja samoin sitä seuraava yö.
kehonkieli kertoi kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ihastumisesta.

 

Käyttäjän kaikki runot