Kaupunkiin

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

Minä palaan mataliin vesiin,
sinne,
missä aurinko nousee sekä laskee
Sinne,
missä talot
eivät ole taivaassa kiinni
ja kuulen lintujen huutavan
vaikka kesä ei olisi vielä saapunutkaan

Sinne minä kuulun,
missä mikään ei kasva eikä etene
Siellä kaipaus on kaunista
ja melankolia nimeni toinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot