Kärsivä

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 
Pöydän ääressä
miehiä,
hah, poikia vasta
heitä kuitenkin,
huonomaineisia
yhden kanssa katseet vaihdan
hiljainen veto lyödään
kumpi ensin toisen katsetta kaihtaa
Häviän jälleen

Suuntaa ei ole, määränpää kyllä
ja siksi nämä kämmenet
ovat hiestä märät
En tahdo enää tietää

Huudan sateeseen nimesi
ja hänenkin
ja monen muun,
joita pelkäsin,
heidät väistin ja unohdin
tai ainakin yritin

Eilen rakastettu,
tänään heräsi hiellä päällystettynä,
rukoili jotain hakemaan hänet pois sieltä
Oli kauneus jälleen kertakäyttöistä,
noh,
sai mitä ansaitsi
ja nyt kävelee sateessa hame repeytyneenä
vailla paikkaa lämpöistä
Tunnen sinut yhä tässä

Paljain jaloin tulen luoksesi
yhä uudelleen
Selite: 
"Lupasi peto, ettei henkeään riistä, vaan tahtoi sylissään pidellä."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot