Salaisuuksia

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

En aio koskaan kertoa
niitä kymmeniä aukkoja
jotka jätit mennessäsi
Ettei kukaan
täyttänyt sinun kenkiäsi

En koskaan aio kertoa,
että rakastin sinua niin
että työnsin sinutkin
ensimmäiseen veneeseen,
joka vain rantaan ajelehti
sinut pelastamaan

En kerro,
että aina kun poistut huoneesta,
minä olen hukassa

Ja kun palaat,
minussa huutaa tuhat taruolentoa
onnessaan
olemassaolostaan

Selite: 
Rakkaus on vaarallista. Tappavaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot