Siili

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

Luulin, että pelkäsin kuolemaa
kun se auto lähestyi
ihan liian kovaa

Luulin, että elämäni
hetkessä ohitseni vilisi,
verinen tyttö asfaltilla,
viimeisenä näkymänään
vain kuollut siili

Vaan alta hypätessäni tajusin,
etten pelkää kuolemaa
vaan sitä, ettei sellaista olekaan,
ei arvokasta,
eikä arvotontakaan


Kun se siili siinä yhä vain makasi,
suolet pellolla,
katse yhtä tyhjä kuin taskuni
Kukaan sitä huomannutkaan

Se minua pelotti ja pelottaa,
ettei kuolemallakaan
ole tilaa tai minulle
uutta kotia antaa

Siihen jäisin makaamaan,
unohdetuksi ja siihen maatumaan
kuin se kaunis siilikin,
jonka ristin Tilliksi

Sitten minua itketti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis.

Miten voikaan olla näin kaunis runo.. Alko itkettämään :<

 

Käyttäjän kaikki runot