olen siellä, minne minut tahdoitkin

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 
Tule rakas katsomaan,
tämän sinä tahdot nähdä,
sen lupaan!
Tule katsomaan
kuinka minä
olen niin kovin katoavaa

Katso, kuinka minä
hajoan
palasiksi
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot