Se päivä

Runoilija Juuleb

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 8.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

SE PÄIVÄ

Tänään on se päivä kun se tapahtui, rakkauteni sai lopullisesti alkunsa.
Tai ei se tapahtunut tänään, se tapahtui viisitoista vuotta sitten samalla päivämäärällä, se oli jopa sama viikonpäivä.
Se elää yhä minussa, mikään ei ole vuosien saatossa sitä muuttanut, vain sinä olet siitä hetken puuttunut.
Tuntuu että se olisi jopa hetkittäin vahvistunut, on se ainakin pysynyt vaikka, aikaa on kulunut.
Ei ollut, eikä ole muista ajatusta, minun sydän vain itkee ja pitää kiinni sinusta.
Miksi se ei saa sitä rakkautta kuivaamaan niitä kyyneleitä rakkauden ja ikävän?
Kuinka paljon sen pitää vielä itkeä jotta se rakkaus sammuisi, sammuuko se ikinä?
Ei, se ei sammu koskaan.!!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot