Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Yön hennossa syleilyssä, usvan kevyesti peittelemänä,

kirsikkapuu minussa on puhjennut kukkimaan.

Elämä otti alastoman ihmisen mielen avosylin vastaan ja rutisti.

Lujaa ja hellästi.

Kuin kysyäkseen; Missä sinun sielusi viipyi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot