Vaiti

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Älä puhu ääneen, älä riko tätä hiljaisuutta, sen kaunista ääntä.

Älä sano, sillä sitä eniten tässä elämässä pelkään.

Anna sen olla vain kaunis ajatus ja unelma,

sellainen, mikä elää vain haaveena.

Ole kaukana ja pysy kauniina.

Vain siten se elää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot