Huomenna

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Silloin satoi lunta hiljalleen.

Katulamppu piirsi maahan enkeleitä. Elämä oli valunut tyhjäksi.

Sinun rakkautesi oli loppunut, kaikki oli loppuun käytetty.

Ulkona pakkasta, ihan vähän vaan, mutta sielu värisi kuin jäisessä virrassa.

Nyt, kun et enää lämmitä minua, kylmääkin kovemmin koskee yksinäisyys..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot