Ei elämästä selviä hengissä

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Elämästä haavoitta selviää vain se, jolla on taito tuntea vain aivoillaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä..insinöörinä elämä olisi helpompaa..

 

Käyttäjän kaikki runot