Ajatuksista vapaa..

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Siellä maailma on suojassa elämältä,

siellä elämä turvassa maailmalta.

Siellä kaikki on suurta, eikä kukaan ole.
Siellä voit katsoa taaksesi, pelkäämättä menneisyyttä, eikä yksikään silta ole poltettu.

Siellä tuska on vain harhaa ja pelko kuvitelmaa.

Siellä taivas on lähempänä sielua kuin sydän rakkautta koskaan.

Se on koti, enemmän kuin tämä tässä on..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot