Henkiin jäänyt

Runoilija meeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suutarin lapsilla ei ollut kenkiä. Eikä leipurin muksuilla leipää. Kalastajankin lapset söivät muurisavea nälkään. Se joka antaa, sille annetaan. Se joka auttaa itseään, sitä autetaan. -SE MIKÄ EI TAPA, SE VAHVISTAA...!
 

Sä kirjoitit:
Hyvin olet selviytynyt.

-En vielä selviytynyt,
mutta
henkiin olen jäänyt.

Monta surua on läpi käymättä.
Monta iloa elämättä.
Monia seikkailuja kokematta.
Monta kipua tuntematta.

Miten niistä selviytyä...?
Henkiin jäämällä!
Kaiken hyväksymällä.
Tätä elämää ymmärtämällä,
sitä eteenpäin elämällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on teräviä, ajankohtaisia ja vahvoja runoja. Kiitos näistä.

 

Käyttäjän kaikki runot