Kävelypelko

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Lienee maassa kävely
linnuille jännittävää
kuin lentäminen ihmiselle..

Selite: 
Hajatelmaa =)
Kategoria: 
 

Kommentit

No, jopas on. Kunhan sais jostain variksen siivet.

Todellakin, mielenkiintoista hajatelmaa. Pistää hymyämään aivan^^

Hauska pikku huomio. Ja jos lehmillä olisi uskonto, niiden jumala luultavasti näyttäisi sonnilta...

Siinä on ajatusta. :) Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot