Rakkautesi lämmössä

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Pahoillaan
Minut onnestani häädettiin
"tänne kuulu et"
ovet lukittiin, matkoihini potkittiin

Läpi kallion, tulen, jään
tahdon syliin lämpimään
Uudestaan on kuljettava
pitkä tie kivinen

Puoliväli matkan
Pysähdyn
paljain jaloin louhoksella
taaksein muuri rakennettu
aurinkoa peittämään
Kylmä ahdistus varjonain

Yksinäinen tuli
kaukaisuudessa kajastava
Rakkautesi
Ei ketään lämmitävä

Äärellesi kysymättä rojahdan..

Jalkani kulkemisesta väsyneet
halvaantuneet
liekkisi lämmitäen..
Olen pahoillani
nukahdin, horrokseen
eilistä viel muistelin

Keväällä viluun herään
epätoivoinen katseeni
hiillos enää hehkuva
tuhkaa itkien
Suruas paukkuen

Olin sinut unohtanut
vaik läpi kylmän
olit minusta huolehtinut
Sieluani hyväillyt

Haloille ryömin, puita heittäen
itkien, huutaen
"ei enää koskaan, ei enää koskaan.."
Anteeksi tuleen kuiskaten

Kyyneleeni
Bensiiniä kai
liekkisi lehahtaa
Rakkauttas tuijotan lumoutuneena
kipinät taivaalle tanssien, nauraen

Halvaantuneena maaten,
kasvot nokisena, hämillään
kylmyyttä peljäten
Rauhallisesti hyräillen
Minä rakastan Sinua
Minä rakastan Sinua...

Tietäen
Kun puut loppuvat,
tähän kuolen
vierellesi

Selite: 
Pienelle kullalleni.. kiitos että olet kanssani.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihQ! :) suosikkeihin meni..:)

 

Käyttäjän kaikki runot