Hetkeä Rakkaudesta

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Kosketuksesi tatuoitu iholleni
Yritä kuviasi ymmärtää
Ei niitä pois enää saa
Mona Lisa rinnallani

Korvissani tinnittää
Hengityksesi pauhu
Sydämeeni puhallat
Tyyneen pintaan
aallokon aiheutat

Lasittunut katse
Silmiisi
Peilit mulle laulaen
Hellästi
Katse kuin tosissaan

Huuliani kihelmöi
Synnyttäen sanaa
jota ei viel keksittykään
Kuulumaton kai

Karpalo otsallani
vallattomana juoksee
Ystäviään tervehtii
Työn hedelmiä
hetken rakkauden

Tahtoosi taipuva
Valmis matkalle
Sukeltaa mereen
Hukkuakseen tunteeseen.

Nukahtanut hiljaisuus
Seisahtuneet viisarit
Tämä hetki on meidän.

Selite: 
Jösses..!! =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot