Aidattu onni

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Kaukana täältä
ajatus orapihlajan
ympärilleni kietoutuu
Orjakseen sitoo
villihevosen

Vain varjoni olet valjastanut
kuoliaaksi seisotat
mielikuvituskartalla
matkalla
ei minnekään

Ei kenenkään tahto.
Odotan, jott´
suitseni ruostuu
katkeaa

Rakkaudesta juoksen
ajan kypsyttyä ikuisuuteen
Kohtaloni polulla Lumikin,
mis nukuta ei lain.

Selite: 
Erittäin erittäin vaikeasti ymmärrettävä..^^ Ja hyvä niin.
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava tai ehkä voisi sanoa lumoava.

Tämähän oli tosi hyvä,tykkäsin kovasti.
Pitää lukee joskus oikein ajan kanssa uusiks.
Hienoa :)

 

Käyttäjän kaikki runot