Tuho

Runoilija Varda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varjoista maan

::I am that veil::


Should I change?
 

Tämä on lopun alkua.
Tiedän, että se on,
älä yritä kiistää.
Kai sitä ei voi siirtää,
tämä tie on valoton.
Ei anna rakkaus meille lukua.

Anteeksi, että rakastan
ja että voimalla tuon yhden sanan,
mursin sielusi ja sydämesi.
Anna anteeksi erheeni,
että rakkaudellani
loukkasin sinua.

Tämäkö siis
vie meidät turmioon?
Mutta siitä viis
sinun on otettava huomioon,
että olen pahoillani.
Että rakkaudellani
aiheutin tuhomme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus käy niin, ja se sattuu enemmän kun mikään..:(
hyvä runo..:)

 

Käyttäjän kaikki runot