~Aidon rakkauden resepti ~

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän totuuden,
reseptin aidon rakkauden.
Se vaatii aikaa,
Ehkä jopa hieman taikaa,
vaatien myös paljon vaivaa.
Hitaasti valmistuen,
tai palavasti kypsäksi roihahtaen.
Lopputulos on toisinaan vaihteleva,
tarviten paljon myös huolenpitoa.
Säilyvyyttä ei voi sanoa valmiiksi,
toisilla se kestää ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot