Mielen kaaos

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lempein tapa kostaa on kipu.
Tuskan aiheuttajalta ei myötätuntoa tipu.
Pahin kaikista on henkinen kosto,
huijaus ja valheiden esille nosto.
Turhat kysymykset menneestä ja nykyhetkestä,
sekoittavat mieltä turhasta retkestä.
Johon ajatus kuitenkin palaa,
hiipii hiiren hiljaa, aivan salaa.
Kohti liekkejä tulisia,
sielun arpia ikuisia.
Rohkeasti kävellen yli rotkon reunan.
Pudotessa alas, saaden mielenrauhan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva ja hyvä runo!
tykkäsin (:

 

Käyttäjän kaikki runot