tahdon sut kokonaan

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulisitko luokseni jos pyytäisin?
Pitäisitkö minua sylissäsi jos pyytäisin?
Lähtisitkö kanssani pois, kauas pois?
Lupaisitko olla minun aina?
Minä tekisin mitä vain vuoksesi...
Niinkuin silloin.
Siitä on jo aikaa,
liiankin kauan.
Tahdon kokea sen uudelleen,
mutta ilman sitä, että sydämeni särkyisi yhä enemmän...
Mitä tekisitkään,
jos ilmestyisin ovellesi ja suutelisin,
mitä tekisitkään...
En uskalla ottaa selvää,
vaikka niin haluaisin.
Mistä saisin rohkeuden,
sen rohkeuden jolla päättää,
mitä tekisin tämän suuresti vaivaavan asian kanssa...
Mitä tekisin...

Selite: 
miltäköhän toiki kuulostaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot