Rakastan!

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sut pitkästä aikaa..
Ainakin siitä on vuosi.
Tunteemme hehkuivat jälleen,
sait minut aivan sekaisin.
Olisit tahtonut luokseni tulla,
mutta en voinut..
Voinut toisen elämää täysin hajoittaa.
Nyt ajattelen vain sitä mitä olisi tapahtunut jos....
Niin, jos olisin luokseni päästänyt.
Itkettää, toivottavasti näemme taas.
Toivon sitä niin hartaasti.
Tulit uniinikin yöllä heti.
En tahdo sua enää menettää...
Saattaisin toisen mielen pahoittaa,
mutta sinua minä haluan.
Sinua....
Minkä minä tunteille voin,
mutta jos sinut valitsen,
saan monen ihmisen vihat niskaani.
Mutta eikö rakkaus voita?
Tule luokseni...
Juokse luokseni...
En anna sinun lähteä enään.
Rakastan...
RAKASTAN niin paljon sinua.
Joku sanoisi: vanha suola se vaan janottaa.
Mutta ei,
sitä se ei ole.
Se on:
Himo
Ihanuus
Halu
Kaipuu
Rakkaus
Tulethan luokseni ja jäät ainiaaksi.

Selite: 
rakkaudella.... ei aina tiedä mikä on oikea ratkaisu, ainakaan minä en tiedä. toivon kommentteja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot