Kaipaan sua

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten on,
ollakko vaiko eikö olla?
Sepä se.
Annanko tunteiden viedä ja satuttaa,
vaiko mennä järjen mukana ja satuttaa itseäni...
Elämä on vaikeaa,
joskus liiankin kovaa ja julmaa.
Aina en jaksaisi ajatella mitään,
mutta on pakko selvitä.
Nyt ahdistaa kaikki ajatukset sinusta, et ole kaukana,
mutta silti saamattomissa.
Ainakin nyt.
Ehkä huomenna on toisin.
En osaa päättää.
Osaisitkohan sinä tehdä sen...
Odotan...

Selite: 
Nyt on pää sekaisin... itkettää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot