Mennyttä ei takaisin voi saada...

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit minulle tärkeä.
Tulin luoksesi kun pyysit.
Olisin tahtonut useamminkin tulla.
Vietimme ihania hetkiä.
Vietimme kuumia hetkiä.
Vietimme hauskoja hetkiä.
Rakastuin sinuun ja sinä minuun.
Kesän kuumina öinä rakastimme, suutelimme, juttelimme.
Oisin lähtenyt kanssasi vaikka kuuhun,
minne vain olisit pyytänyt.
Tiesit että sua rakastin.
Sitten kerran olit aivan sekaisin,
sängyssäsi joku muu...
En voinut uskoa.
En tahtonut uskoa.
En uskonut.
Tulin luoksesi taas,
sanoit anteeksi,
halasimme.
Melkein itkin.
Sitä kesti hetken,
kunnes sanoit,
ettet halua minua enempää satuttaa.
Mutta satutit vain enemmän.
Tiesin että välitit, mutta et hallinnut tekojasi aina.
Itkin paljon vuoksesi, niin paljon itkin.
Vieläkin ajattelen sinua ja itken, miksi mulle teit niin, miksi?

Selite: 
Siitä on jo 2vuotta, en silti mielestäin sua saa. Kai vieläkin toivon, että joskus vierelläsi olla saan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot