kipu.tuska

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kipu.Tuska.
Ne kasvavat sisälläni joka päivä.
En tiedä, kuinka paljon yksi ihminen kestää.
Välillä tuntuu, että nyt tämä on viimeinen päivä.
Elämäni loppu.
Mutta ei.
Tuleeko joskus se päivä, että kaikki olisi hyvin?
En usko, en luule.
Tässä olen ainakin vielä, hetken, viikon, vuosia...
En jaksa ajatella niin pitkälle, huominen voi jo ollakkin pahempi kuin koskaan ja silloin voi olla liian myöhä...

Selite: 
elämä eijoo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot