Olin onnellinen

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin onnellinen
kanssasi,
sen ajan kuin se kesti.

Olit turvallinen syli,
johon käperryin.

Huulesi pehmeät,
joista lähes pökerryin.

Kosketuksesi hellä,
jota kaipaan kovasti.

Niin kovasti,
että sattuu.

Niin paljon se sattuu,
kun vieläkin
vain sua mä ajattelen.

Selite: 
Kova ikävä, en helpolla unohda...
Kategoria: 
 

Kommentit

mulla on ihan sama tilanne eikä ole mikään mukava fiilis..
Kiva runo ja hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot