Katseet

Runoilija Red

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseemme kohtaavat,
hetken aikaa tuijotamme toisiamme.
jännittää, miksi tuijotat?
Siirrämme kuin sopimuksesta katseemme muualle.
Taas,
ketseemme kohtaavat,
poskeni punottavat,sydämeni lyö tiuhaan tahtiin.
Hymyilen, olen hetken aikaan iloinen.
tunne tekee minut levottomaksi.
Tahtoisin tulla juttelemaan,
mutta en uskalla.
Olen pettynyt niin monta kertaa,
että en kestäisi enään,
-tulla torjutuksi!

Istun vain paikallaan.
Kaikki menee ohitseni,
niin kuin koko elämäni.
Se viilettää ohitseni,
enkä saa siitä otetta,
se lipsuu aina vaan kauemmas
ja kauemmas...

Selite: 
hmm...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot