Rakkauden tunteen muuttuessa rakkaudeksi

Runoilija Peilikuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2020 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa voisin tunteeni kertoa,
niin miten ne sydämessäni pauhaavat.
Kynttilöiden ääressä näky on uskomaton,
mutta ei yhtä uskomaton, kuin mieheni unohtumaton.
Vieressäsi tahdon viettää elämän hetket.
Tunnit ja sekunnit, yhteiset retket.

Puista lehdet laskeutuu kun kylmä koittaa,
Rakkautemme toisiamme kohtaan, kylmän voittaa.
Vaikka ilma sormiamme jäähdyttää,
voimme toistemme käsiä ainiaan lämmittää.
Yksin kun olen, tunnen kylmyyden vartalollani,
Mutta vierelläsi, kylmä on jo kaukana iholtani.
Vierelläsi, lämpö valloittaa vartaloni,
Vierelläsi, lämpö valloittaa sydämeni.
Läheisyydelläsi, teet naisesi lämpimäksi.
Läheisyydelläsi, teet naisesi tuntemaan rakkautta.
Rakkautta, jota hän ei ole koskaan tuntenut.
Kunnes, tulit luokseni, ja valloitit sydämeni,
Saat minut tuntemaan, mitä oikea rakkaus on.
Ymmärsin, että rakkautta on se....

Mitä sinua kohtaan tunnen ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot