Epätoivo

Runoilija Peilikuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2020 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleet virtaavat rakkaasta huolissaan,
Miten voinkaan kultaani lohduttaa?

Pisarat sateen yksinäisyydestä muistuttaa.
Tunnetta sitä en koskaan halua ajatellakkaan.

Mieli ajelehtii, aivan kuin meidän matka meren päällä.
Matkaan kanssasi, säällä kuin säällä.

Tärkeää verta sydän pumppaa
Mutta annan sen loppua, vasta kuin minua et huomaa.

Henkeni mukanasi liikkuu,
sydämeni sydämeesi kiepuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihmeellisen tuntoinen runo. Teki suuren vaikutuksen. Runossa näkyi erilaisuus, ja siitä plussaa

 

Käyttäjän kaikki runot